ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Останнє оновлення 25.06.2018

Всі терміни вживаються в даній Політиці Конфіденційності (надалі також – Політика) в значенні, що розкрите у Правилах користування Сервісом EMcar.

Ця Політика конфіденційності пояснює, яким чином збирається інформація про Користувачів, як вона використовується і розкривається Фізичною особою-підприємцем Козловою І.В. (надалі також Виконавець) при відвідуванні Сервісу.

Розміщуючи у Сервісі свої персональні дані або персональні дані інших осіб, Користувач підтверджує, що робить це добровільно, а також що він отримав на це згоду осіб, персональні дані яких надаються.

У випадку введення персональних даних будь-яких третіх осіб, особа, яка вносить такі дані підтверджує та гарантує Виконавцеві, що отримала дозвіл на таке введення та використання таких персональних даних згідно чинного законодавства України.

Відвідуючи Сервіс Користувач приймає Політику конфіденційності та дозволяє Виконавцеві збирати, використовувати і розкривати інформацію про нього відповідно до цілей, що вказані нижче.

Цим Ви також надаєте згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджуєте, що є повідомлені про порядок та мету, а також інші умови їх обробки відповідно до ст. ст. 6, 8, 10, 11 Закону України «Про захист персональних даних».

Цим Ви підтверджуєте, що ви маєте достатню правоздатність та дієздатність за законодавством України для надання згоди з цією Політикою конфіденційності та згоди на обробку Ваших персональних даних на умовах, що тут викладені.

Виконавець може змінювати цю Політику конфіденційності час від часу. Якщо Виконавець внесе зміни, то повідомить про це, оновивши дату у верхній частині Політики. Виконавець рекомендує Вам ознайомитися з Політикою перш ніж приймати рішення про використання Сервісу, а також коли Ви отримуєте доступ до Сервісу, щоб залишатись проінформованим про умови та порядок обробки ваших персональних даних, а також про способи захисту їхньої конфіденційності.

1. Персональні дані. Терміни

Володілець персональних даних - фізична або юридична особа, яка визначає мету обробки персональних даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом.

Згода суб'єкта персональних даних - будь-яке добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки.

Обробка персональних даних - будь-яка дія або сукупність дій, здійснених повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках персональних даних, які пов'язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням відомостей про фізичну особу.

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Розпорядник бази персональних даних - фізична чи юридична особа, якій власником бази персональних даних або законом надано право обробляти ці дані.

Суб'єкт персональних даних - фізична особа, стосовно якої відповідно до закону здійснюється обробка її персональних даних.

2. Права суб'єктів персональних даних

Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід'ємними і непорушними.

Суб'єкт персональних даних має право:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

3. Збір інформації

Інформація збирається автоматично через Сайт та Мобільні додатки.

Коли ви отримуєте доступ до Сервісу, Виконавець автоматично збирає інформацію про Вас, у тому числі це:

Інформація про обліковий запис: Якщо Ви створюєте Обліковий запис у Сервісі, Виконавець може зберігати та використовувати дані вашого Облікового запису, включаючи адресу електронної пошти, номер телефону, поштовий індекс та іншу інформацію, яку ви надаєте в своєму Обліковому записі, наприклад, вашу стать і дату народження. У разі, якщо Ви у процесі реєстрації вкажете своє ім'я, прізвище або по батькові, а також надасте будь-яку фотографію, ця інформація буде публічно відображатися як частина Профілю вашого Облікового запису. Виконавець також може збирати та одержувати дані про Вас, якщо Ви вкажете у в Обліковому записі свої контакти в соціальних мережах та на інших веб-сайтах (Skype, Facebook, Google+ та інші). Така інформація також може частково відображатись у вашому Профілі.

Платіжна інформація: коли Ви надаєте дані щодо способу оплати Виконавець та Фінансова компанія одержують ці дані та шифрують цю інформацію з використанням стандартної галузевої технології.

Лог файли: Виконавець реєструє інформацію про використання Сервісу, в тому числі тип використовуваного пристрою, час доступу, і вашу IP-адресу.

Інформація про пристрій: Виконавець збирає інформацію про пристрій, який ви використовуєте для доступу до Сервісу (далі в цій політиці конфіденційності - Пристрої), включаючи інформацію про програмне забезпечення пристрою та апаратні засоби і т.д.

Інформація про використання: Виконавець збирає інформацію про використання Сервісу в тому числі і ваші дії, якщо такі є.

Інформація про інтереси: Виконавець збирає інформацію про матеріал, який Вас цікавить, пов'язаний з використанням вами Сервісу.

Ваші геолокації: Ми збираємо інформацію про ваші геолокації.

Виконавець також може отримувати інформацію з інших джерел і об'єднувати з інформацією, яку ми збираємо через Сервіс.

4. Cookies

Виконавець і треті сторони, з якими він співпрацює, можуть використовувати файли cookie, веб-маяки, теги, скрипти, локальні загальні об'єкти, такі як HTML5 і Flash (іноді звані «флеш-кукі»), рекламні ідентифікатори (включаючи мобільні ідентифікатори, такі як IDFA від Apple або Google Рекламний ідентифікатор) і аналогічні технології («Cookies») у зв'язку з використанням Сервісу, сторонніх веб-сайтів і мобільних додатків. Файли cookie можуть мати унікальні ідентифікатори і перебувати на вашому комп'ютері або мобільному пристрої, в електронних листах, які ми відправляємо вам і на сторінках Сайту. Файли cookie можуть передавати інформацію про Вас і вашому використанні Сервісу, наприклад, тип вашого браузера, параметри пошуку, IP-адреса, дані, що відносяться до реклами, а також дату і час використання Сервісу, файли cookie можуть зберігатися або зберігатися тільки протягом окремого сеансу.

Зокрема Виконавець збирає:

  • Токени на авторизацію.
  • Посилання на успішну оплату.
  • Посилання на неуспішну оплату.
  • Аналітику і трекери (google analitycs, intercom.io, facebook pixel, new relic etc та інші)

Виконавець використовує Cookies на Сайті та в Мобільних додатках для:

  • вдосконалення організації роботи Сервісу;
  • запобігання шахрайству, захисту Персональних даних Користувачів від посягання несанкціонованих сторін і дотримання законних вимог;
  • запам'ятовування інформації про те, як Ви вважаєте за краще використовувати Сервіс;
  • того щоб зрозуміти, як Ви використовуєте Сервіс.

Управління Cookie-файлами

Можливо, Ви зможете відключити деякі (але не всі) Cookies через налаштування вашого Пристрою або браузера, але це може вплинути на функціональність Сервісу. Метод відключення Cookies може відрізнятися в залежності від пристрою і браузера, але зазвичай його можна знайти в налаштуваннях або налаштуваннях безпеки.

5. Використання інформації

Виконавець може використовувати інформацію про вас для різних цілей, в тому числі:

  • для розробки нових продуктів і послуг;
  • для того, щоб забезпечувати, підтримувати і покращувати Сервіс;
  • для того, щоб забезпечувати і постачати послуги, які ви замовили і відправляти вам відповідну інформацію;
  • для надсилання вам повідомлень;
  • для того, щоб надсилати вам цільовий, в тому числі рекламний, контент (матеріал) відповідного змісту (включаючи оголошення), що надаються третіми особами або нами. При цьому, Виконавець не несе ніякої відповідальності за зміст, наданих третіми сторонами послуг або товарів;
  • для того, щоб надавати новини та інформацію про Сервіс та роботу Виконавця, що на його думку, буде представляти інтерес для Вас;
  • для того, щоб персоналізувати і поліпшити надання послуг і забезпечити індивідуальний підхід;
  • для того, щоб надавати Вам посилання у поєднанні з інформацією, яку Виконавець отримує від інших, щоб зрозуміти ваші потреби і надавати вам кращий сервіс;
  • для того, щоб реалізовувати будь-які інші цілі, для яких інформація була зібрана.

Погоджуючись з нашою політикою конфіденційності чи іншим чином надавши нам інформацію, ви даєте згоду на обробку та передачу інформацію, в тому числі – в Україні.

6. Обмін інформацією

Виконавець може надавати інформацію про Вас у такий спосіб чи іншим чином, як це описано в цій Політиці конфіденційності:

  • постачальниками, консультантами та іншими постачальниками послуг, яким необхідний доступ до такої інформації для виконання робіт або надання послуг від імені Виконавця;
  • у відповідь на запит про надання інформації, якщо Виконавець вважає, що розкриття інформації відповідно до будь-якого застосовуваного законодавства, правил або судового процесу є правомірним;
  • якщо Виконавець вважає, що ваші дії не узгоджуються з духом або текстом договорів, угод та політик для Користувачів, а також для захисту прав, власності та безпеки Виконавця або інших осіб;
  • у зв'язку з, або під час переговорів, будь-якого злиття, продажу активів Виконавця, фінансування або придбання всіх або частини нашого бізнесу іншій компанії;
  • третім особам, що бажають забезпечити рекламу відповідного змісту для Вас і які мають правові відносини з Виконавцем (надається знеособлена інформація в такому випадку).

Виконавець також має право надавати третім особам на його вибір зведену інформацію або знеособлену інформацію, яка не може бути використана для вашої ідентифікації.

7. Обмін інформацією через соціальні мережі

Виконавець може запропонувати обмін інформацією через соціальні мережі і інші інтегровані інструменти (такі як Facebook,"Like" кнопки), які дозволяють ділитись інформацією з Сервісу. Для отримання додаткової інформації про цілі та масштаби збору і обробки даних в зв'язку з особливостями обміну через соціальні мережі, будь ласка, відвідайте політику конфіденційності суб'єктів, які надають ці можливості.

8. Реклама і аналітика Послуги, що надаються третіми особами

Виконавець може дозволити третім сторонам надавати контекстні та інші рекламні оголошення, і надавати аналітичні послуги пов’язані з роботою Сервісу. Ці особи можуть використовувати різні ідентифікатори для збору інформації про використання програми, в тому числі вашу IP-адресу, MAC-адресу, ідентифікатори пристроїв, програмного забезпечення та інформацію про обладнання, часовий пояс і інформацію про використання, в тому числі інформацію, викладену в пункті 1 цієї політики конфіденційності. Ця інформація може бути використана Виконавцем та іншими, крім усього іншого, для визначення популярності певного контенту, для забезпечення контекстної та іншої реклами, і краще зрозуміти вашу діяльність у Сервісі.

9. Безпека

Виконавець приймає розумні заходи для захисту інформації про Вас від втрати, крадіжки, неправильного використання та несанкціонованого доступу, розкриття, зміни та знищення.

10. Зв’язок

Ви можете звернутись із запитаннями щодо цієї Політики конфіденційності у будь-який час, надіславши лист на електронну адресу: support@emcar.com.ua.

Реєструючись у Сервісі Ви автоматично погоджуєтесь з отриманням від Виконавця та/або його партнерів розсилки інформаційного або рекламного характеру.

11. Зберігання інформації

Виконавець буде зберігати і використовувати інформацію на стільки, на скільки необхідно для того, щоб надавати якісні послуги і до тих пір, доки таке використання буде визнано Виконавцем доцільним.

;